..ulos, puistoon ja piknikille. Näin kesäisiä kelejä ei sovi jättää hyödyntämättä. :)
Mukaan brunssipuusteja, joiden täytteenä koti-chorizon uusintayritystä.
..o'-mighty-lihamylly ulos poksistaan ja toimittamaan tehtävää!
Tälläkertaa näin
- Ainoastaan possunkylkeä. Ei nautaa, ei mitään hienompia kimpaleita. Tyylipuhdas siankylki kauppahallista -> nahka/kamara syrjään -> kimpaleiksi -> myllyyn.
- Pienireikäisemmän terän läpi
***..vaikka viimekerralla väitinkin että pitäisi saada ronskimmin lihakimpaleita makkaroihin, mutta tässä tahdoinkin enemmän ehkä tasaisen-tekstuurista maustemakkaraa :)
- Ja mausteet: pekonia hakkelukseksi, pimentoa, valkosipulia, oreganoa ja suolaa. Ja mustaapippuria.
***!! wwwuhuu! Tälläkertaa tarpeeksi! Makuamakuamakuamakua!!!!!
***muistutuksena siis: maku tulee mausteista. Niitä siis reilulla kädellä!
Vuokaan ja uuniin, 30-45min @ 150°
Sitten vapputunnelmointiin. Tälle päivälle tulee ehkä jo kiire, mutta jos vaikka huomiseksi tahtoo vielä jotain piknik-purtavaa kehitellä: tässä yhdelainen idea :)
1) Puolen-litran suolainen pullataikina: sokeria, hiivan eväänä, vain ruokalusikallinen. Jauhoina pari desiä kikhernejauhoja, kaurahiutaleita ja normi vehnäjauhoja. Ei muuta eriskummallista..
3) Täytteinä muuten muutama silputtu chorizo, chili-kidneypapuhakkelusta, punasipulia, purjoa ja juustoraastetta. Oreganoa ripotellen..
4) Rullalle, pellille ja uuniin. 175°, kiertoilmaa ja parikymmentä minuuttia
...pussiin ja piknikille. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti