Tällaisia ei talvisin tule usein popsittua, kesä-/grilli-teema olis useimmiten ympärillä.
Nyt ensimmäinen kokeilu..
Valitettavasti ei niin pioneeri-tyyliin kokeilua...muutamia maku-yhdistelmiä samassa kepukassa!
1) lihakuutioita: suolattu ja pippuroitu
2) punasipulilohkoja an sich
3) ananasta, paprikaa, kirsikkatomaattia, kesäkurpitsaa: paistettu pannulla pikasesti lihojen jälkeen
***lihaisahko, grillimaku pintaan
4) dijon-rosmariini-herkkusienet
Dippi ja halloumi kylkeen ja kesä-tunnelmiin.. :)
***Dijon-rosmariini-herkkusienet, nam. Kulhoon loraus öljyä, suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta, rosmariinia ja iso nokare Dijonia. Herkkusienten lohkot sekaan ja ravistellen marinadi pintaan. Tikkuun ja uuniin!
***koostis pehmenee, mausteet imeytyy ja nam-efekti kasvaa. Uusintakoitos on kulman takana!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti