perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tomaatti-pähkinätahna

..eli yksinkertainen wau.
Tämän huomattiin jo alustavan maistelun äärellä olevan loputtoman moneen-taipuvaa-tavaraa.
Pesto, you got competition!

 1) Sekoitus-kojeeseen: muutama aurinkokuivatun-tomaatin-viipale, valkosipulinkynsi, teelusikallinen hunajaa ja maustetta: cayennepippuria, fenkolinsiemeniä, paprikaa ja pyöräytys mustaapippuria. Nopsa surautus tasaiseksi
2) Sekaan runsas loraus oliiviöljyä
 3) Vielä lisäys: kokonainen tomaatti muutamana lohkona, saksanpähkinöitä vajaa koura ja auringonkukansiemeniä isohko ruokalusikallinen
4) Kone surisemaan ja massa pehmoisen-sileän suuntaan. (Turhan silkkistä muusia on turha odotella :)
Ecco fatto. Sitten pohtimaan mihin tätä tuotosta laittaa? Jokin "astia"/"alusta" olisi saatava
***toki toimii myös riittävän pehmoiseksi ajettuna ja riittävästi öljyllä-juoksutettuna dippinä ihan itsenään!
..tässä muutamat itketetyt, pippuroidut ja paistetut munakoisonviipaleet pohjana. Uunipellille, tahna pintaan ja vielä hetkeksi lämpöön kuivumaan.
namnamnamnamnamnamnamnamnamnamnamnmanamanamnmnamanamanmanman.

Aivan tajuttoman houkuttelevia, suolaisia pieniä napostelupaloja.
***missä muualla = ruisnapin päällä muutaman kinkkusuikaleen kera, patongin pinnassa, nachoille, kokonaisen kalan sisällä/päällä?, kanataskussa? lihasuikaleiden post-paisto-glasyyrinä?... uuh. Liikaa visioita. :)

Ei kommentteja: