Reilu kourallinen kuorittuna ja viipaloituna, pari kokonaista etikkapunajuurta, shalotti-, kevät- ja puolikas punasipuli. Sipulit kuullottumaan rypsiöljyyn, raparperinpalaset hetkeksi mukaan. Mausteeksi muutama pyöräytys mustapippuria, ripaus timjamia, pieni tilkka punaviiniä ja toinen kanafondia. Pehmitystä hetkenaikaa, pata syrjään kuumalta levyltä -> punajuuret joukkoon ja jäähtymään
2) ..suurehko nokare turkkijuggea sekaan - raparperin oksaalihappo-efektiä inhiboimaan ..(ja tietty makua :)
Sekoitusta kauhallinen punasipuli-uunilohen seuraan ja pöytään.
***keittiökokeilut eivät aina onnistu: tässä yksi niistä
***samalla lautasella riisiä, uusiaperunoita, grillattuja kasviksia tms. - tämä pehmennyt mömmö kastikkeena niin kokonaisuus olisi ollut todella toimiva!!
***maku oli hyvä: pehmeä, tasainen, mielenkiintoinen ja moneen-sopiva. Yksinään lisukkeena vaan liian kirpsakkaa
***tekstuuri EI visiossa ollut näin pehmoista mössöä. Empä olisi arvannut että raparperi menee pannulla NÄIN nopeasti sohjoksi
***ehkä raparperin paikka on sittenkin jälkkäreissä :)
***..toimisikohan nopsasti grillissä, BBQ-glaseeratut raparperinpalaset?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti