keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Club Sandwich

..Kalifornia-Kana, sopisi ehkä parhaiten otsakkeeksi.
:) hih. Hirmuisen näköinenhän tästä tuli: mahdottoman hankala syödä ja vei kaatuessaan lautaselta kaiken tilan.. Nomutta. Maku oli löydettävissä ja maha tuli täyteen!
Kokkailu-kikkailuiltaan ei suurta-uutta:
***kanan kypsennys! Pannulla ensin pinta ruskeaksi ja mausteet mukaan -> levyä hieman hiljemmalle, vettä ja loraus soijjaa -> kansi päälle ja ≈10min haudutusta! Näin aaaaaaivan upeanmiellyttävä pehmeys mutta pinnan rapsakkuus säilyttäen!
***Chilinen tomaatti-ricotta-tahna keskellä: hyvä tässä mutta paremmin ehkä kanataskun sisällä? ..tuorepastan päällä? tortellinissa? Tuore basilika + freessi ricotta = Välimeren tunnelmaa minne vain

Ei kommentteja: