tiistai 14. helmikuuta 2012

Suppis-Chorizopasta

..eli nopea muistutus siitä että nämä kaksi toimii keskenään, öö.. hyvin. Ei. Ihmeellisen täydellisesti. Juu.

Ei sensuurempaa kikkailua. Ainoastaan simppeleiden raaka-aineiden hämmentävän-herkullinen yhteiselämys!
1) Täysjyväpastaa, keitinveteen reilusti merisuolaa ja loraus oliiviöljyä
2) Tillbehööri: chorizo suikaleiksi pannulle ja pikainen paisto tilkassa oliiviöljyä

***kauppa-chorizosta tihkuu tuota upeeta, äärimmäisen ISOSTI makuista rasvaa vielä pannuun. Ruskistukseen itseensä EI siis tartteta paljoa lipidiä

3) Chorizot sivuun ja makurasvaan suppilovahverot ja sipulit (punaista, valkoista ja keltaista). Nopsa kuullottelu, muutama kirsikkatomaatinkipale viipaleina sekaan. Hintsusti suolaa ja pippuria
4) Pastasta suurin-osa-keitinvedestä syrjään, melkein-koko-lisukesatsi pastankeittokattilaan ja pikainen sekoittelu
5) Lautaselle ja päälle vielä loput lisukkeet. Parmesaania ja paahdettua sipulia vielä matkaan mukaan, salaatti seuraksi, haarukka mukaan ja nauttimaan.

NAM.

Ei kommentteja: