torstai 29. marraskuuta 2012

Two-tone Burgeri

..hih. Jälleen yksi burgeri-päivitys. Nyt jännänä kahden-sävyn sämpylät!
Oi, njam. Nämä saavat lähitulevassa toisen tulemisen..
1) Sämpylätaikinat: toinen normaalimpi, hunajainen kaura-vehnä, toinen kokeilevampi: siirappinen mallas-ruis..
 2) Rinkuloiksi, huom! reilusti kohotusaikaa.. ≈2h
 3) Rauhallinen uunitus, 20min @ 175°
Muuten ei varsinaisesti mitään suurta-uutta..
Piffi kotona jauhaen, sisäpaistista. Makuaineeksi mukaan Kauppahallin myyjä-muorin mukaan maailman parasta palvikinkkua.. Kieltämättä: parempaa en (toistaiseksi) ole maistanut. Tällä piffiin upea savuinen, tuhti lihaisuus. Chilistä, sipuleista (puna, valko ja paahdettu-rouhe), HP:sta ja tilkasta punaviiniä vielä hento fiilistelyvivahde..

Ei kommentteja: