maanantai 15. lokakuuta 2012

Possurulla

..tälläkertaa hieman eri metodeilla kuin aiemmin, mutta sillä ainoolla oikeella porsaanlihan mausteyhdistelmällä! :) njam.
Maku!! ..jälleen yllättää osuvuudellaan.
1) Porsaan ulkofileen palanen: veitsellä "auki" ja nuijalla litteämmäksi
2) Pintaan ripotellen suolaa, hienoinen loraus rypsiöljyä ja mausteet: valkosipulia, rosmariinia, kanelia ja omenan suikaleita
3) Rullalle, narulla kiinni ja pannun kautta uuniin. 175° ja 10-15min.

uh..mmm...njam. Tämän kylkeen kun keksisi jonkun toimivuudeltaan samankaltaisen lisukkeen, räätti olisi täydellinen!

***lyhyt uunitus, koska rulla oli pienehkä ja laihahko. Pitempi tietty jos tuhdinpi!
***sisältöön oisi sopinut vielä vaikka punasipulisilppu? ...ehkä joku kuiva&kova juusto, manchego/parmesaani? ...jotain juuresta? porkkanaa?

Ei kommentteja: