sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pasta Verde

..tagliatellen muodossa tälläkertaa!!
Wau. Mielettömän jännää pastanpyörittämistä, upeaa makua, toimivaa tekstuuria ja kaikkea: todella miellyttävä, viihdyttävä, hauska ja maukas ruuanlaittokoitos! :)
 1) Pastataikinasta tämä lähtee: 1 muna ja 100g jauhoa per ruokailija! Pakastepinaatti sulaneena siivilään ja turhat nesteet valutellen syrjään

***tällä määrällä tulee todella runsas annos.. Miunmaunmukaan vois laskea ≈ 2 munaa 3:lle
 2) Jauhokeko pöydälle, kuoppa keskelle. Muna, oliiviöljyloraus, suolaripaus ja pinaattiklöntti kuoppaan ja veivaamaan..
 3) ..palloksi. Elmukelmuun ja jääkaappiin rauhottumaan ≈ 1h

 4) Pastamankeli esille ja eikun kampeamaan.. Tagliatelleksi tälläkertaa

***JAUHOJA! Niitä tulee käyttää tarpeeksi tässävaiheessa. Aina kun on tahmaista jossainkohtaa, ripaus jauhoa päälle.. Kunnon pastanveivauksessa kuuluu köökin pöllytä!
***raviolina/tortellinina tämä vihreä tulisi tyylikkäämin esille :)
Runsaaseen veteen kiehumaan, keittoaikaa ≈ 3min.
Tilpehööriä mukaan, parmesaania päälle ja muonaamaan!
Ecco, pasta verde con le verdure

Ei kommentteja: