maanantai 1. lokakuuta 2012

Lisukekasvikset kurpitsasta..

..sipuleista, kirsikkatomaateista ja chevréstä.
Toimiikohan tällainen..?
- Ei, keksitään jotain muuta.
Äh, kokeillaan! :)
..ja kyllä, toimi!


 1) Talvikurpitsan siemenkota syrjään ja ≈ peukunpään kokoisiksi palasiksi
 2) Samaan uunivuokaan myös punasipuli-, keltasipuli- ja valkosipulisuikaleita, neljäsosaan pilkottuja kirsikkatomaatteja ja maustetta: oliiviöljyä, suolaa, pippuria, ripaus timjamia, oreganoa ja paprikaa. Lusikalla sekaisin ja folion alle 150°-uuniin
3) 30min-kohdalla kyytiin mukaan esikeitetyt riisit ja reilu keko chiliketsuppia
4) Vielä toiset 30min uunitusta ja tarjolle..

Tässä tacotyyliin maustettun kanan seuraan: koipireidet tuhdisti-maustettuun keitinveteen -> pitkä keittuaika -> jäähdytys -> irti luista -> paistinpannulle -> lisää maustetta matkaan ja lautaselle...
Njam.

Ei kommentteja: