tiistai 16. lokakuuta 2012

Chili-aurajuusto-lohiburgeri


Jälleen yksi: joka-kohdasta-tunnelmoitu burgeri.
1) Piffi: kotimaista lohta, hienoksi hakkelukseksi ja kulhoon. Mukaan punasipulia, valkosipulia ja purjoa. Puolen-peukalon kokoinen pätkä chiliä, loraus chilisoosia ja soijjaa, tilkka maitoa, yksi kananmuna ja ruokalusikallinen korppujauhoa. Lusikalla tasaiseksi ja kylmään maustumaan. Pannulla pinta rapeaksi, uuniin odottelemaan kasausta
2) "Sämpylänä" täysjuyväruista
3) Sipulisetti keltasipulista, purjosta, punasipulista ja tuoreesta tomaatista. Worchester + chili + mustapippuri + teryaki
4) Juustona hollantilainen gouda
..Muutama suolakurkku, tomaatinviipale ja lehtisalaatinlehti.

Näin tälläkertaa. Ensikerralla erilailla!
***lohipiffi! Makumatkana kerrankin riittävä!
***Maustamisessa periaate - "kohtuus kaikessa" - pätee vain harvoin. :)

Ei kommentteja: