keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tortillantäytekana

..nyt ei kokkaillen mitään sen kummallisempaa.
Yksinkertainen muistutus: kröhöm.. Jo kivikautiset kulinaristit tiesivät että liha lähempää luuta on kaikinpuolin parempaa. Makuisempaa, tekstuuriltaan mielenkiintoisempaa/monipuolisempaa, kilonhinnaltaan roimasti halvempaa, kokkausmetodi-vaihtoehdoiltaan värikkäämpää..jnejnejne.

Simppelit kanankoipikipaleet pääytiyvät tortillan sisään makoisan näppärästi, vaikka köökki-työkalujen valikoima on täällä hajautus-asuntolassa melko askeettinen :)
 ..veitsi ja lasta tuli kotoa. heh.

 1) Kanankoivet kattilaan, suolaveteen keittymään ≈20 minuutiksi.
2) Jäähdytys ja liha haarukalla irti luista-sun-muista
3) Riekaleet pannulle, sipulisuikaleiden kanssa ja mausteet pintaan: chipotle-salsaa, suolaa ja pippuria
4) Ruskistus ja tarjolle
Samaan räättiin syntyi haarukalla murskaten chunky-guacamole. Kunhan löytää riittävän kypsän avokadon, niin homma hoituu hienosti. Nam.

Ei kommentteja: