perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pinaatti-kikherneet

...tämmöinen: ei varsinaisesti vaihtoehto itsessään kasvisPÄÄruoaksi, mutta makua ja tuhti-usuutta sen verran ettei ehkä pelkäksi lisukkeeksikaan.
Hmm.. :) jännänhankala tilanne.
1) Kikherneet valumaan ja loppuun vielä nopsa huuhtasu
2) Pannulle kelta-, valko- ja punasipulisilppua, oliiviöljyyn. Kikherneet perään, pinta paistumaan ja mausteet: soijjaa, mustapippuria, cayennea ja pimentoa.

***kikherneen maulle sopii miltein-vaikka-mikä. Yrttikombo - rosmariini-timjami-oregano? Italia - basilika-tomaatti-valkosipuli? ...anyting gous.

3) Vielä tuore pinaatti suikaleina pannulle ja hetki haudutusta
Tämä pääsi nyt mustariisi-risoton lisukkeeksi. Tuonnempana uudestaan! :)

Ei kommentteja: