tiistai 26. helmikuuta 2013

Pinaattilisäke


wau.
..eli haudutettua/paistettua ja onnistuneen herkullisesti maustettua pinaattia.
Voi pojat, nyt todella osui tikka keskelle taulua.
En olisi osannut odottaa, että tämä Kippari-Kalle-henkinen makumatka osoittautuu näin uskomattoman upeaksi.
Makua, pehmeyttä, teksuutia, tuoksua, väriä...kaikkea. :)
Kaiken kukkuraksi vielä: ihmeellisessä yksinkertaisuudessaan upea.
1) Puolikas sipuli, valkosipulinkynsi ja pätkä kevätsipulia pannulle. Culinesseen kuullottumaan. Hintelä pyöräytys piputia pinnalle..
2) Valtava vuori tuoretta pinaattia perään

***ei pidä pelästyä pinaattivuoren kokoa. :) Tilkka vettä pannulle ja kansi päälle -> kestää n. 10s., niin kasa on kuihtunut kasaan

3) Hautuneen pinaatin mausteeksi valkkaria tilkkanen ja cayennepippuria ronski ripaus
4) Tarjoiluastiaan vielä muruna paikallista piimäjuustoa...
...haarukka kourassa kimppuun! NAM!!!!

***aivan mahtava lisaäke. Perfect match kenties minkä tahansa kanssa? Nähtäväksi jää. Tämä on todella to be revisited
***en menisi makumaailmaa sotkemaan millään muulla: cayenne ja valkkari = ihmeellisen sopivan mainio mauste tässä

Ei kommentteja: