keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kanarullat

..cheddar-palvikinkku-sellaiset.
heh, nam. Jo heti alkuun.
Tämä lopputulos oli melko hämmentävän tiukka napakymppi. Pinnasta rapeaa, sisältä mehukkaan pehmeää kanaa, palvikunkun mietoa savuisuutta ja cheddarin kermaista suolaisuutta.. Niin todella moni osa tästä tuki toinen toistaan!
Näitä uudelleen. Taatusti. Lähiaikoina! :)
 1) Broilerin minuuttipiffejä. Lihanuijalla kevyesti yhdeltä puolelta, tasaisemmiksi ja ohkaisimmiksi, talouspaperilla pinta kuivaksi!
2) Sileä-puoli ylöspäin odottamaan..
3) Leivityskulhot valmiiksi: yhteen suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta ja vehnäjauhoja. Toiseen kananmuna. Kolmanteen korppujauhoja.
 4) Minuuttipiffin päälle viipale palvikinkkua, muutama pieni palaenen silputtua jalapenoa ja pari puikkoa kunnolla kypsytettyä cheddaria..
 5) Tiukalle rullalle. Hammastikuilla säppiin..
 6) Jauhoihin -> kananmunaan -> korppujauhoihin -> uunipellille
7) Ensiksi kuumaan uuniin (≈250°) n. 5min. Lämmön voi sitten laskea ≈175°. Rullien päälle loraus oliiviöljyä ja odottelua vielä kunnes rullat kauniin kullan-keltaisia! :) ≈30min

***perfetto.
***Kuuma uuni kovetti leivityksen hienosti paikoilleen, sisus kypsyi lempeämmässä lämmössä lopun aikaa (eikä kuivunut lainkaan!! :)
***cheddar-jalapeno-palvi...Miunmaunmukaan! heh.
***Kinkun tilalle serrano/parma? Juustona uuh..mitä vain. Auraa..?

Ei kommentteja: