tiistai 22. tammikuuta 2013

Täytety paprikat vol.2

..eli toinen, toiveikas tuleminen.
Aikaisemmin tehdyistä möllyköistä puuttui massavaikutusta ja täyteläisyyttä.. tästä oppineena nyt kävi toisin :)
..ja njam: muistattekos muksu-vuosilta Raketti-Spagetin? hih.. Pelkästään sen näkeminen annoksessa saa hymyä naamalle!
***Tälläkertaa yksi vaaaaaltavan kokoinen punainen paprika puoliksi. Jos saatavilla on vain pienempiä, niin sitten "lakki-pois"-metodilla (kuten edellisissä). Tämäkin toimii hienosti!!

1) Puolikkaan SISÄpintaan pisara oliiviöljyä ja suolaa ja pippuria. Sormilla levitellen ympäriinsä. 200°-uuniin, 5 min.
2) Sillävälin täyte: RakettiSpagettia, rehellisesti al dente:ksi keittäen. Purkki-Tonnikalaa kulhoon, Muutamat valko- ja punasipulikuutiot äkkiä pannulla kuullottaen mukaan. Nokare pippuriBonjouria, loraus ketsuppia ja oreganoa ja mustaapippuria vielä mausteiksi. Kaikki samaan syssyyn sekaisin -> paprikoiden kyytiin. Muutama punasipulisuikale vielä an sich, pinnalle.
3) Takaisin uuniin, lämpöä kannattaa laskea 150°. ≈ 10-15min odottelua..
..ja sitten pöytään.
Turkkijuggesoosi mausteeksi ja salaatti. Haarukan kanssa kimppuun! Nam.

***:) hyviä. Al-dente pasta imi itseensä juuri loistavasti kaikkia nesteitä ja kypsyi pehmoiseksi siinä samalla..
***maku olisi tietysti vielä modailtavissa: chorizo-papu? cajun-kana, nachoja pastan sijaan? full-vege, eli keitettyjä/paistettuja kasviksia ja joku täyteläisempi kastike jo paprikan sisään?

Ei kommentteja: