torstai 13. syyskuuta 2012

Potato Skins

..pottua piffin kylkeen. Yhdellä tyylillä.
 1) Rosamundat pestynä, kokonaisina, semmoisinaan uunipellille. 150° ja pari tuntia..
2) Jäähdytys, puolitus ja teelusikalla kuoppa keskelle

***ruokittavien nälästä riippuen tässä voi joko kaivaa paljon pottua pois => enemmän tilaa mausteille, tai jättää jäljelle => suurempi ase nälkää vastaan!
 3) Maku-aines sekaisin! Kelta- ja shalotti- ja valkosipulisilppua, oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja muutama siivu Chorizo-leikkelettä hienonnettuna
 4) Joka pottu-kuoppaan pohjalle tilkka öljyä, ripaus juustoraastetta, lusikallinen täytettä ja pintaan vielä juustoraastetta
5) Uunin lämpö 175°:teen, ja ≈45min (= tarjoiluun saakka :)
..Uunituksen lopussa vielä siivu Cheddaria, värin vuoksi. Piffi kylkeen ja voilá!

***njam. Tekstuuri ja maku. Spot on.
***ehkä lisää rapeutta toivottu. Kuumempi uuni ja ohuemmaksi-kaivettu pottukuori?
***tottakai noi koverretut puolikkaav voisi eka uppopaistaa, sitten täyttää ja sitten uunittaa...? :)

Ei kommentteja: