torstai 6. syyskuuta 2012

Mexico-salaatti

..makumatkalla todellinen piste ii:n päälle. Kun tarjolla on burritoa, tortillaa, tacoa taikka muuta meksiko-tunnelmointia, tämä sitoo yhteen vielä todenteolla koko pläjäyksen!
 1) Suurin osa rehuista hienonnettuna yhteen ja samaan kulhoon: puolikas punasipuli ja puolikas keltasipuli, valkosipulinkynsi, pienehkö omena ( ***Granny Smith-ehottomasti! muissa ei oo happamuutta riittämiin! :) ja muutama nektariini.
2) Mausteeksi murskattuja nachoja, ripaus pimentoa, balsamicoa ja hyppysellinen muscovadosokeria
3) Sekaisin ja maustumaan/rauhoittumaan/jäähtymään jääkaappiin puoleksi tunniksi..
Siististi pinoon salaatinlehdelle ja tarjolle

*** :) makumakumakumakumakumakumaku. Napakymppi
***hienoinen onni onnettomuudessa: tästä oli tarkoitus tulla salaatinlehti-"suhsirulla" tai -"tortilla" tms. Noh, eipä tullut mutta maku. Ah, kyllä oli kohdallaan!
***etikkana ehkä balsamicoa autenttisempi ois omenasiideri- tai omena-valkoviini-etikka.

Ei kommentteja: