keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Possuvarras

..maustekombolla joka toimii kuin kokonainen orkesteri.
 1) Possun kassleria, taikka muuta hieman halvempaa leikkausta, kuutioiksi ja rauhassa huoneenlämpöön ennen käsittelyä
2) Pinnalle: sinappia, suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta, yksi pieni murskattu valkosipulinkynsi, reilusti tuoretta rosmariinia ja kanelia
3) Käsityöllä mausteet palojen pintaan ja kuumalle pannulle. Pinta nopsasti ruskeaksi..

***Kehotan kokoeilemaan. :) namnamnamnmanmanamanamannam.
 4) ..ja palat varrastikkuun. Samassa maustesotkussa pyöriteltyjen kotimaisten omenanpalasten kera!!

***possu ja omppu myös viihtyy samassa seurassa.

5) Varras pellille ja 150°-uuniin kuivumaan, kypsymään ja hautumaan
..ja wau. Todellinen makuELAMYSmatka. :) nam!

***tähän komboon ei lisättävää: rosmariini-valkosipuli-kaneli ja tässä, kun possua tarjolla, vielä sinappia ja omenaa. NAM

Ei kommentteja: