tiistai 4. syyskuuta 2012

Pippuripapuriisi

..eli liharuoan lisuke parhaimmillaan.
***Viimeisimmilleen hiottuna: juustona piiiiiiitkään kypsyteltyä Cheddaria ja "paistovälineenä" hiiligrilli.

Mutta näin kotikeittiössä:
1) Puna-, valko- ja keltasipulia kuullottumaan reiluun rypsiöljyyn. Kunnon ruskistus. Suolaa ja pippuria
2) Pavut paistumaan

***1. Kidney, 2. Mustat, 3. Borlotti, 4. Ruskeat... ja pidemmälle en osaa luetella. Papujen makua koskien, tuossa mun kokemusten paremmuusjärjestys!

3) Loput aineet pannulle: al dente riisiä, pippuri-tuorejuustoa, kermajuustoraastetta, sinappia, pikkasen silputtua persiljaa ja teelusikallinen Worchesteria. Sekaisin tasaisesti ja...

...lihaisa pääruoka tarjolle. Tämä kylkiäiseksi ja njam.

Ei kommentteja: