sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Dominomisú

..suoraan tarjoiluastiaan. Tällä konseptilla voi jälkkäriä kyllä viritellä aivan loputtomiin: astia, kerrosten lkm., kerrosten osat, ainekset, värit, koristelut..jne. plus vielä makumaailman kiemurat.

Elisiis, yksinkertaisimmillaan: keksimurskaa, kostuketta ja vaahto/rahka-tyylinen pehmeä täyte. Tätä kaavaa voisi muokkalla ihan kertakaikkiaan mihin vain:
***caribia-twist: kaurakeksejä, kostukkeena rommia ja rahka+kermavaahto-massaan makua mangosta, ananaksesta, päärynästä tms. trooppisen tyylisestä hedelmästä
***mansikkaunelma: ehkä yksi vaalea keksikerros taas kaurakeksistä, toinen tumma Dominoista, kostukkeena tuoreita mansikoita viipaleina, ehkä loraus skumppaa..?, massaan hento vanilija ja tuhdisti tuoretta mansikkaa..
***omppu-aikaan: keksimurskan tilalle kuivahtanutta korvapuustia, kostukkeeksi espressoa tilkkanen, tuoreita omppuja hienonnettuna ja massaan kardemummaa, siirappia ja omenaa..?
 1) Tässä Dominokeksejä, sisus pois-koverrettuna. Huhmareeseen ja murskaksi!
2) Tilkka espressoa ja loraus Marsalaa
3) Dominon-sisukset ja mascarponea kulhoon, vanilijasokeria ja puolikkaan vanilijatangon sisukset mausteeksi. Sekoitus
4) Kerroksittain tarjoiluastiaan ja viileään tekeytymään ≈ tunniksi.
Ennen esillepanoa vielä pintaan ripaus kaakaojauhetta... :) njam.

Ei kommentteja: