maanantai 2. heinäkuuta 2012

Sipulisekoitus-täytetty lohifilé

..eli miten-ei-ole-voinut-hoksata-aiemmin-idea.
Tai ehkä jotain tällaista onkin joskus mietitty, mutta pöytäänsaakka ei ole visio koskaan päätynyt. :) Nyt onneksi!!!
Njam: helppo, muokkailtava, yksinkertainen taikka monimutkainen (kukin kokki tyylillään!!:) konsti maustaa lohifilé.
1) Filé leivinpaperille ja syvä viilto pintaan
***EI aivan nahkaan-asti, mutta miltein :)
2) Ripotellen ja hieroen pintaan suolaa, pippuria ja loraus rypsiöljyä
***tässä makuja jo muokkaillen: oliviiöljyä, basilikaa ja valkosipulirouhetta? culinesseä, tilliä ja rosepippuria?
3) Leikkuulaudalla hakkeeksi sen seittemän-sortin sipuleja: purjoa, kevätsipulia, valkoista, punaista, keltaista, shalottia..mitä vain
4) Hake kulhoon, öljyä vähän ja suolaa ripaus, nokare tuorejuustoa tuomaan massaa ja sitomaan yhteen
5) Viillon-keskelle, pintaan juustonsuikaleita ja komeus uuniin. ≈175° ja 15min

Skärgårdslimpan-siivu seuraan ja pöytään... njjjjjjjam.

Ei kommentteja: