keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Vegetelle

..eli tagliatelle mutta kasvis-suikaleista.
:) puoli-kiloa-päivässä. Niin ne väittävät.
Mikä ettei, jos ja kun ne tällalailla laitetaan! Huippujännä kasvis-kokkaus-tyyli.
..Näinhän syntyy myös lisuke pelkästään, suikaleet voisi käyttöö grillissä vielä nopsasti, kääriä munakoiso/kesäkurpitsa nyttiin, kanafileen sisälle, kalan päälle, kuhataskuun, hui. Mihin vain! :)
Nyt klassiseen pasta-tyyliin. Suikaleet ja soossi.
1) Kuorimaveitsellä suikaleiksi! Porkkanaa ja kesäkurpitsaa
***tässä oli vielä veitsellä suikaloitua varhaiskaalia, punasipulia, kevätsipulinvarsia
***julienne-mitä-vain sopii tännenäin: selleriä, paprikaa, purjoa, sipuleita,
2) Pannulle oliiviöljyyn, suolaa ja pippuria pintaan. Nopea kuullotus, loraus kasvisfondia kyytiin, vettä myös. Kansi päälle ja tovi pehmeäksi-höyrytystä.
3) Sillävälin soossi: pannulle pavut ja tomaatinkuutiot. Yksi valkosipulinkynsi puristimella. Reilu-nippu basilikaa ja pätkä chiliä. Paistamista pehmoiseksi (niin että pavut alkaa "halkeilla")

Pasta tarjolle, soossi pintaan ja viimeistely manchegoraasteella.. Nam
Vege, se jännempi vaihtoehto. :)

Ei kommentteja: