maanantai 29. heinäkuuta 2013

Quinoa-kanttarellitäytteiset paprikat

..kasvista. Oikkee sillattii kunnol'.
Tovi sitten taas ilmoille nousi väite "ettei kasvisruoasta voi tulla täyteen" : o
Kaikenlaisia letkautuksia sitä kuulee. E.m. verukkeella ei ole minkäänlaista kosketusta realiteetteihin.

Full-vege ruoka on
A) aivan käsittämättömän hyvän makuista
B) raaka-aineiltaan helposti huokeampaa
C) Jännempää tehdä, koska upean luomuksen aikaansaaminen ON monimutkaisempaa
D) Hippi-eettisesti miellyttävämpää
E) ..ja todellista, vuodenajan parasta antia lautasella!!

Tällaiset esimerkiksi, torin paikallisista paappikoista..
1) Quinoa kiehumaan! Huuhtelu, ripaus suolaa veteen ja 1-suhde-2 keitinvettä.
2) Punaista ja keltaista sipulia kuullottumaan Culinesseen. Mausteeksi suolaa, pippuria, tilkka soijaa, ripaus pimentoa, nokare Dijonia ja oreganoa
3) Sipulisetti pannun toiselle laidalle. Toiselle Kirkkonummen kanttarelleja pienehkö kasa.
4) Nopsa haudutus/paisto/ruskistus sienille. Koko setti sekaisin.
5) Quinoasta vesi syrjään. Veget sekaan, samaan kattilaan.
6) Raasteena pikkasen parmigianoa vielä matkaan..
7) Lusikalla paprikan sisälle, kansi päälle ja uuniin. 20-30min @ 200°

***nam.

Ei kommentteja: