sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tartufo nero...NAM, mutta missä?

...uuh. Nam. namnamnam.
Ihmeellisen upea tryffelipurkillinen saatiin taannoin tuliaisiksi. YKSI ISO KIITOS ei yksin riitä, joten sanotaan kahteen otteeseen. Kiitos, suuuurensuuresti kiitos :)
 Houkuttelevan hienot kipaleet sai aikaan pientä päänvaivaa. Missä nämä pääsisi oikeuksiin? Tarpeeksi esille. Hyvälle pohjalle, jotta maku korostuisi. Riittävästi, ei liikaa. Mitä tryffelin maku tukee? Minkä kanssa sopii? Miten möllykät käyttäytyvät kypsennettäessä/kuumennettaessa? Muuttuuko maku? Tarviiko maustaa? Jos, niin millä?
 Hankalaa, mutta samalla jännää ja hauskaa.
Alltså, kokeilemaan mars!
...alusta asti oli mielessä yksi varma vaihtoehto: klassisen simppeli pasta, kirsikkatomaatteja, basilikaa, mustapippuria, valkosipulia ja parmesaania. Jääkaapista vielä, pannunkautta, seuraksi muutama viipale halloumia.
Sellainen siis ensivasteena tryffelin kaveriksi.
..voivoivoi kun noi kipaleet on vaan niin nam...

***Jonkun vielä keksin, missä tryffeleiden maku olisi PÄÄosassa. Jonkun kourallisen niksejä joilla tuoda nuo upeat kipaleet itsessään isosti esille. Ehdotuksia, anyone? :)

Ei kommentteja: