torstai 10. toukokuuta 2012

Burger-iltaman muokkausmahkuja

Uudestaan - ei sen ihmeempiä pioneeriluontoisia kokeiluja, kunhan vain pari vihdoin-ja-viimein-hyväksi-havaittuja ja toimivia lisäosia burgeri-pöytään! :)
***Piffeihin: mausteita vain häpeilemättä mukaan! Yli- mielummin kuin ali
***Kaupasta (mahdollisesti) fiilisteltävillä mauste-litkuilla saa helposti todella tuhdisti makua matkaan mukaan. Chipotle-saucet, erilaiset sweet-chilit, smoked Hickory-BBQ ym..
***Sipulit: kelta-puna-valko. Turha silputa liian hienoksi - jännää väriä lopulliseen tekstuuriin kun  lihan seasta löytyy hieman kookkaampia palasia..
***Juustoraaste jo massaan mukaan! ..saa ihmeitä aikaan tekstuurissa ja njam: makuamakuamakuamakua... :)

 ***Sipulisetti-koitos: chili-hunajamaapähkinä! NJAM.
***taas tekstuurissa! Pehmeiden ja hienoisesti tulisten sipulisuikaleiden seassa rapean-makeita pähkinänpalasia
***Snack-perunalastut: viipaleiksi, muutamaksi minuutiksi kiehuvaan veteen (pinnan pehmennys! maku uppoaa tasaisemmin ja syvemmälle), maustetta pintaan ja uuniin. Leivinpaperille ja ritilänpäälle. Rauhassa, ei liian kuumassa, kuivatellen. n.30min @ 120°
***Dippisoosin seuralaisena.. :)

Ei kommentteja: