perjantai 24. elokuuta 2012

Fonduepadan koeajo

..uusimman ruuanvalmistusvälineen sisäänajo siis.
Tarjolla ei ihmeempiä, valmistusmetodina tuhdintiukka-lihaliemi-fondue.
 ..aurinkokuivattu-tomaatti, vadelmabalsamico-salaatti..
..ja pataan-laitettavina: ulkofileen-suikaleita, herkkusieniä, pikkusipuleita, broccolia ja täysjyväpatonkia.
***lihasuikaleissa toki voisi olla marinadi/mauste. Vaarana vaan on että lihaliemeen tarttuisi tämä ko. maku ja sitämyöten kaikkeen muuhunkin tarjottavaan. Parempi ehkä pitää siis liha au naturel, ja kenties järkätä makua muualta
***kaikkea, minkä makumaailmaa voi "lihaliemessä keittämällä" parantaa/virittää, sopii asettaa tarjolle..
***vielä ehkä kukkakaalia, perunaa (tms. juuresta), possua, lammasta..
***itse pata vaatii paremman liekin! muutama tuikku ei riitä pitämään lientä hyvässä lämmössä!
***deep-fry-bileitä viritellen..

Ei kommentteja: