Joululomalla ehti todallakin vaihtaa vapaalle. Suloisesti interwebbin kourien ulottumattomissa..kaikessa rauhassa. Näin ollen myös kylläkin blogi-muistiinpano-mahdollisuudesta erossa. Nyt jälkijättöisesti joulutouhotuksia. Lähipäivinä kaikki.
Ensin joulujuusto. Takkatulen ääreltä pöytään.
***Juusto oli perinteisellä 3-2-1-reseptillä pyöritetty au naturel-piimäjuusto. Osa massasta pienempään muottiin, lankunpäälle takkatulen äärelle loimuttumaan..
***lopputulos...öö.. Mielenkiintoinen. Maku ei muuttunut mihinkään, mutta tekstuuri sai jänniä uusia piirteitä. Pinnasta ja kokonaisuudessaan muutenkin kuivempaa, tiiviimpää, tasaisemmin leikkaantuvaa, lohkeilevampaa..
***kuumempaan liekkiin, lähemmäs ja lyhyemmän aikaa. Näillä neuvoilla ensijouluna!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti