..eli valkoinen soosi plättypohjan päälle.
Vaihtoehto perus-punaiselle tomaattitavaralle. Pizzan pyöritys - Ah tämä vaihtoehtojen ja muokkailumahdollisuuksien loputon työmaa.
Muita pizzanpyörityksen monimuotoisuuksia on lueteltuina muunmuassa täällä, täällä ja täällä..
1) Tälläkertaa pohjasoosissa: Ricottaa, tilkka oliiviöljyä jotta massa hieman edes "pehmenee" (helpottaa levittelyä) ja ripaus haluttua maustetta
***oregano, basilika, mustapippuri, dijon, valkosipuli, chili, curry....
***mamma mia! VAIN taivas rajana.
***tässä ripaus valkosipulijauhetta..
Pohjan päälle kastike täysin tavanomaiseen tapaan.. Täytteet kyytiin: tuoretta pinaattia, punasipulia ja kirsikkatomaatteja. Juustoraastetta hillitysti pinnalle -> uuniin ja pöytään!
***vegeplättyjen tuorein "täydellisyys"
***Ricottan pehmeys on parasta. Samaa samettisuutta on mahdoton matkia.. :)
A TAVOLA!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti