1) Munakoiso pesulle ja uuniin! Muutama kolo veitsen kärjellä munakoison pintaan, jotta se ei poksahda! 200°-astetta ja puolisen tuntia
***puolessa välissä voi kääntää. Ei ole pakko :)
2) Mausteöljy kulhoon tekeytymään: oliiviöljyä, Pimentoa ja valkosipulijauhetta
***ei muuta. Yksinkertaisuus ennenkaikkea.
3) Munakoiso uunista. Puoliksi. Jäähdytys. Suikaleiksi.
4) Muutamalla talouspaperinpalalla painellen hieman nestettä pois koisoista!
5) Suikaleet makuöljyyn. Pyörittelyä ympäriinsä. Pellille. Alatasolle. Uuniin, kiertoilma, 150°.
***tärkeintä on että koisot menevät yhteen tasoon. Ei päälleekkäin!
***jossain vaiheessa voi soiroja hieman käännellä. Ei ole pakko :)
6) Uunitusta muutama-kymmenminuuttinen 150°-lämmöllä. Loppuun vielä grillivastus ja kunnon hönkä, >250°!
..tarjolle! Tacon täytteeksi tällä kertaa!
***..mutta sanoisin että tämä olisi kuin kotonaan kesän grillitouhuissa, BBQ-paistetun riisin kanssa, paistettujen perunoiden kanssa jne..
***makua. MAKUA! Jes!!
***Munakoison kuori olisi ehdottomasti pitänyt jaksaa nytää irti. Melkoisen purtavaa tavaraa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti