Kyseisestä räätistä suurensuuri kiitos Kirkkonummelle! Avotulella, kokemuksella ja tunnelmalla loimutettu lohifile on ääretöntä namia. Samaa - nyt hienon hienosti muokattuna, burgerimuodossa!
....namnamnamnamnamnam.....
1) Loimulohi kulhoon. Mausteet mukaan: reilusti tabascoa, muutama valkosipulinkynsi murskattuna, ripaus valkosipulijauhetta, suolaa ja mustaapippuria. Chilijauhetta ja ruohosipulia. Yksi kananmuna sekaan, jotta massassa on jotain "sitovaa"..
2) Sekaisin tasaiseksi! ..hetkeksi maustumaan ja rauhoittumaan jääkaappiin..
3) Piffeiksi ja pannulle! Kunnon paistopinta molemminpuolin!!
4) Pannu vielä noin kymmeneksi minuutiksi 120°-asteiseen uuniin, jotta kypsyminen tapahtuu loppuun asti..
Burgeri kasaan perinteisin menoin! Pohjalle sipulisettiä. Uunissa juuston sulatus piffin päälle.. Piffi kyytiin ja rehut päällimmäiseksi. Kylkiäiset lautasen reunalle ja pöytään!!
***nam.
***vihdoin lohiburgeri, jossa chilin tulisuus nousi kunnolla esiin! JES!
***..lisänä vielä loimutetun lohen hento savuisuus... "liekin maku". Wau. Aivan omiaan tekemään tästä burgerista loistavan!!
***juustona hollantilaista Maasdameria. Toimii!!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti