..vaikkapa isoista voipavuista.
Itseasiassa paras lopputulos syntyy juurikin voipavuista. Kidneyt, valkoiset, ruskeat, borlottit sun muut tuovat liikaa omaa makua mukanaan. Voipavut antavat siististi tilaa myös muille osasille. Varsin ystävällinen raaka-aine :)
Tällainen, ehdottoman muokkailtava, uusi ja jännä lisäke kesän vanhojen tuttavuuksien seuraan! Lihaa, kalaa, kanaa, kasvista.. grilliherkun reunalle muutama kipale "jotain uutta"!
1) Pannu kuumenemaan! Pohjalle loraus oliiviöljyä, yksi murskattu valkosipulinkynsi, ronskisti silputtua keltasipulia, pieni pätkä tuoretta chiliä ja pari halkaistua kirsikkatomaattia kuullottumaan! ..ripaus suolaa ja mustaapippuria mausteina!
2) Loraus vettä ja pieni kourallinen tuoretta persiljaa matkaan
3) Hissukseen kasaan-keittämistä. Niin että sipulit ja chilit pehmenevät löllöiksi ja ylimäärä nesteestä haihtuu!
4) Valutetut voipavut pannuun. Nopsa paisto, ihan hienoisesti "väriä" pintaan.
***vaikkapa ei nyt niinkään "väriä" tarvita. Kunhan vain maut ikäänkuin "paistuvat kiinni" papauihin!
Siitäsuoraan tarjolle taikka viilennettynä, kylmäsavukalan ja salaatin seuraan.
Miten-ikinä sopiikaan!
***namnamnamanmanmanmm....
***raikas tuulahdus uutta. Samettisen pehmeää papua ja täyteläistä makua.. Miunmaunmukaan tulevan kesän ykköslisuke grilliruoan kylkeen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti