1) Itse piffimassan pyörittelyssä ei mitään sen kummempaa tehty.. Mausteina oreganoa, pimentoa, suolaa, pippuria, ripaus muscovadoa ja tilkka Srirachaa.
***tälläkertaa lisänä oli tuo reilu ruokalusikallinen Maizenaa ja lopullisen "kuivuuden" aikaansaamiseksi kaurahiutaleita., n. 0,5dl
2) Paistamisessa sen sijaan yritettiin jotain uutta...
***massa lapioitiin ja muotoiltiin folioarkin päälle
***uuni 225°
***folio ritilän päälle..
***kertaalleen uunituksen aikana plätyt käännettiin.
***helpointa tehdä niin, että käytössä on toinen folioarkki jonka länttää piffien päälle. Sitten vain kippaa koko ritilän nurinkurin ja liu'uttaa folion takaisin..
***uusiksi uuniin, kunnes toisenkin puolen pinta kuivuu ja hieman vaihtaa väriä..
***pannu liedelle ja reilu loraus öljyä lämpiämään
***kuumalle pannulle piffit ja pinta vielä molemminpuolin rapeaksi ja ruskeaksi!
Burgerileipien väliin, sipulisetin, juuston ja rehujen kera...
ja huomatkaas: piffit pysyvät vieläkin kasassa!!! wwwwWWwwuHUhUhUuUUU!!!
***harmi kun en ihan muista mitä tuo 1. kuvassa oleva paksu puuro olikaan... Kikherneitä? Valkoisia papuja?..vaaleaa soijarouhetta siinä taatusti oli, mutta vain osana.. höh.
***al dente-keitettyä quinoaa ainakin..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti