..sarjassamme: jos salaattia ON pakko tunnelmoida ja viilailla viimeiseen saakka.
Näihin saattaa päätyä. Samanlaista salaatinnäpertämistä ei toistaiseksi vielä ole tullut vastaan.
Tarjoilun osana tässä myös yksi, jota on mahdollista muokata aivan taatusti jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi. Makuvaihtoehtojen ja lopullisten toteutuskeinojen lukumäärälle vaan kun ei ole rajaa. :)
1) Salaatinlehti levitettynä esille. Lisää rehua kyytiin. Rullalle. Tikulla kiinni..
..ja tarjolle. "Valmiista" rullasta esimerkki vas. reunassa, ylhäällä.
***toim.huom.! Tämä muistiinpano on ennenkaikkea muistutus tarjoilutyylin vaihtoehdosta.
***Tässä käytin jäävuorisalaattia: tarpeeksi tuhti tekstuuri, yksinkertainen maku ja mielestäni aivan vastustamattoman mukava purutuntuma. Vaihtoehtona tietty mitä-tahansa suurilehtistä salaattia. Onkos se nyt keräsalaatti nimeltään, sellainen ison ruusun näköinen möllykkä. Se voisi myös olla priimaa.. Jäävuorisalaatistakin vain uloimmat lehdet kelpaa..sisus on jo liian rapeaa.
***Täyte: tässä aika heppoisaa paprikaa, aurinkokuivattua tomaattia, oliivia ja tuoretta basilikaa silppuna. Vaihtoehtona mielummin kunnon tuhtia Waldorfia (nyt kun on omenan satokausi!!!) tai muuta ruokaisampaa salaattisekoitusta.
Pikapuoliin taas mielenkiintoisempia ruoka-tekeleitä. Niitä on tässä matkanvarrella ollut..arjen pyöritys on vaan lykännyt muistiinpanomerkintöjen tuottamista. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti