keskiviikko 28. elokuuta 2013

Raakakakku, vol.2

..toinen tuleminen.
Viimekerralla oli tuotoksena ehkä turhan kostea ja (omalla tavallaan) jäykkä luomus. Nyt koitettiin rouheisempaa, kuivempaa ja ilmavampaa lähestymistapaa..
 1) Pohjassa oli nyt tasan 10 kuivattua taatelia. Lisäksi hunajaa, suolaa, vanilijasokeria, pähkinöitä, mantelijauhoja ja kookoshiutaleita.

***mantelijauhoa oli lisättävä, kun kokonaiset pähkinät eivät oikeen riittäneet.. Jauho toimi oikeastaan aivan mahtavan hyvin: mielettömän helppo lisäillä juuuuuri tarpeeksi.

2) Osaset blenderiin. Hunajan ja mantelijauhon kanssa voi pelailla koostiksesta juuri riittävän tahmaisen..
3) Muru vuoan pohjalle ja näppituntumalla muotoilu.

***kostutetuilla sormilla on helpoin saada pohjaa tiivistettyä ja reunat näperrettyä
 4) Pohjalle vanilijasokerilla makeutettua turkkijuggea kostukkeeksi.

***tässä vaiheessa voi kakun nostaa jääkaappiin, tarjoiluaikaa odottamaan. Muutama kymmenen minuuttia kannattaakin antaa kostukkeelle tehdä tehtävänsä.
Marjoja makujen mukaan kyytiin, tarjolle ja kimppuun.
Wau.

***kylkeen ehkä vielä jokin paksu vanilijakastike, kinuski tai jätski?

Ei kommentteja: