sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pizza: makukombo-muistutus!

..täytteenä: Possunkylki-siivuja, punasipulia ja kanttarelleja! Eli..

1) Kuivalle pannulle suikaloitua possunkylkeä hetkeksi tirisemään

***ulos tihkuvassa rasvassa on mukana suuremmoisesti se maku, joka tarttuu sittemmin muuhunkin..

2) Possunkylki pannulta pois. Punasipuli suikaleiksi ja tilalle! Rauhallinen kuullottelu. Maustaminen lorauksella soijaa ja mustapippuria
3) Kanttarellit pikaisesti pannun kautta, hieman lämpöä pintaan
4) Pizzapohjalle tomaattisoosi, päälle ko. täyte. Hintsusti juustoa päälimmäiseksi ja uunin kautta herkuttelemaan..
Nam.
***Tyyli, jolla possunkylkipaistorasvan maku leviää muihin aineksiin on hämmentävän herkullisen ihmeellistä
***sekaan kanttarellin upea pehmeys ja punasipulin suloise makea potku. En tiedä miksi, mutta toimii. :)
***plättypohjana tässä oli kaurahiutale-vehnälese-vehnäjauhoyhdistelmä. Riittävä vaivaus, riittävän "kuiva" taikina. Riittävän kuuma uunitus. Perfetto..

Ei kommentteja: