Oi, njam. Nämä saavat lähitulevassa toisen tulemisen..
1) Sämpylätaikinat: toinen normaalimpi, hunajainen kaura-vehnä, toinen kokeilevampi: siirappinen mallas-ruis..
2) Rinkuloiksi, huom! reilusti kohotusaikaa.. ≈2h3) Rauhallinen uunitus, 20min @ 175°
Muuten ei varsinaisesti mitään suurta-uutta..
Piffi kotona jauhaen, sisäpaistista. Makuaineeksi mukaan Kauppahallin myyjä-muorin mukaan maailman parasta palvikinkkua.. Kieltämättä: parempaa en (toistaiseksi) ole maistanut. Tällä piffiin upea savuinen, tuhti lihaisuus. Chilistä, sipuleista (puna, valko ja paahdettu-rouhe), HP:sta ja tilkasta punaviiniä vielä hento fiilistelyvivahde..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti