Jenkki-TV-sarjojen ym. ameriiikan-mallin leffojen varsilta on tämän niminen räätti kantautunut useaankin otteeseen korviin. Joko -marinara tai ilman.
Lihapullapastassa ei erikoisemmin kokeiluja. Marinara-kastikkeesta tässä nyt yksi vedos: jotain mistä lähteä parantelemaan, viilaamaan ja kehittämään..
1) Kuullotukseen ensialkuun sipulit: puna-, kelta-, shalotti- ja kolmisen kynttä valkoista.
Samalle pannulle vielä yksi tuore tomaatti ja muutama suikale paprikaa. Suolaa ja pippuria.
2) Paseerattu tomaatti sekaan, ripaus chiliä ja loraus punaviiniä..3) Sekoitus ja hautumaan..
***Klassikko Jenkki-Style-marinara olisi varmasti alkanut sipulien, lehtisellerin ja pienten porkkanakuutioiden kuullottamisella
***Chili on lisäys, makujenmukaan :)
***Huolella haudutettu lopputulos olisi vielä pitänyt siilata. Siivilän lämpi, lusikalla survoen takaisin kattilaan ja suurimmat ylimäärät syrjään..
Pepperoni-pecorino jauhelihapullia, ronski keko parmesaania ja sopivasti al denteä pastaa.. Haarukan saattelemana makumatkalle :)
***valkosipuli - chek! :)
***siilaus..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti