..eli Suomi-sushit.
Wau. Näitä on pitänyt jo pidemmän aikaa laittaa..nyt vihdoin! :)
Ideoita on vilissy mielessä, tässä nyt melko pelkistetyt yksilöt. Oli miten oli: pehmennettyinä hapankorput ovat aivan yli-jännää näprättävää. Täytteeksi (jälleen kerran) sopii vaikka mitä ja lopputulemat voi vielä tarjoilla millon-mitenkin:
***alkupalana itsessään, salaatin kylkiäisenä, tapas-snack-palana, Suomi-sushi-tikkuruokana (wasabin & soijan tilalle sinappinen kermaviili ja lager-olut :).. Pääruokana, kunahn täytteenä tarpeeksi tuhtia tavaraa: chiliconcarnea, kana-papu-soosi, paprikasipulisettiä.. Ehkä toimisi myös makeana: sisälle hilloa ja kermavaahtoa? vanilijakastiketta ja omenakaurapaistosta..?
1) Korppulevyjen pehmennys: suihkepullolla vettä pintaan, mikroon 20s ja muovipussiin ≈10min
***vaihtoehtoisesti muovipussiin muutaman paahtoleivänsuikaleen, veteen-kastetun talouspaperinpalasen tms. kosten kipaleen kanssa ja oottelua yön yli..
2) Täyte kulhoon, tässä turkkujuggea, kalkkunaleikkelettä, puansipulia, oreganoa, suolaa ja ripaus pimentoa..
***..kylmäsavu/graavia kalaa, katkarapuja, ilmakuivattua kinkkua, avokadoa, juureksia, vihanneksia, lihoja.. Mielikuvitus rajana.
3) Rullalle..
***helpompaa, jos vielä lämmittää kosteat suikaleet mikrossa ≈ 10s, juuri ennen pyörittämistä..
Esille ja tarjolle. Nam. :)
***Uusintaa odotellessa. Ei muuta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti