..pikkusuolaista ja pientä makeaa, sumpin seuraksi ja hurjinta hiukoa helpottamaan!
***suolaisella puolella ei kummoisemmin-kokeilevia luomuksia.
***kuvassa etualalta taaemmas:
- Parsa-quiche
- rieskarulla: täytteenä aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja ja tuoretta tomaattia
- rieskarulla: täytteenä tonnikala-oregano
- ruissipsejä "hyväksi havaitulla tyylillä": raejuustoa, salamisilppua, punasipulia, worchesteria ja pippuria
- leipäjuusto-kirsikkatomaatti-kurkku-cocktailtikkuja, joissa pinnalla pirteän sitruunainen ja riittävän juoksevaksi surautettu pesto
***rieskarullia ei olisi tarvinnut aivan noin "tiukkaan" koettaa kääriä: pikkasen kuivahtanut rieska tuppaa halkeilemaan.. Vaihtoehtoisesti olisi toki voinut olla enemmän täytettä :)
***näin maku tarttuu sen mukana tasaisesti ja voimakkaasti kaikkeen mitä pannunkautta pyöräyttää.
***rahka tuorejuuston sijasta: pehmeämpää, miunmaunmukkkaan parempaa, kuohkeampaa ja ilmavampaa, mutta myös kosteampaa ja juoksevampaa. Enemmän liivatetta siis kuin tuorejuustoon! ..ehkä myös ripaus enemmän sokeria..?
***abbracci-keksit: kannattaa välttää turhaa jauhon lisäämistä. Tulee muuten liian taikinaisia (kuten tässä.. :S ). Massa saa jäädä ihan kunnolla kosteaksi. Rauhallinen viilennys, jotta rasva jähmettyy. Ripeä askartelu lopulliseen muotoon. Kuumalle pellille ja riittävän nopsa uunitus
***tällä rapsakan makeaan lopputulokseen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti