..eli kokeilemalla oppii ja etsivä löytää.
Halloumia ja kanttarelleja ei alunalkujaan ehkä hoksaisi/haluasi yhdistellä, mutta - nam - kyllä kannatti!
1) Pohjalle 100g margariinia, 2rkl kylmää vettä, ripaus suolaa, vehnäleseitä, graham- ja ruisjauhoja. Tasaiseksi pallukaksi, hetkeksi jääkaappiin jähmettymään..
***100g + 2rkl = loistavankokoinen pohja pelti-Ikea-piirakkavuokaan!!
2) Täytteeksi puna- ja keltasipulisuikaleita, kanttarelleja, paistettua -> jäähdytettyä -> paloiteltua halloumia ja tuoretta paprikaa. Ripotellen pinnalle hieman kuivattua oreganoa
3) 1 kananmuna, nokare pippuriBonjouria, loraus luonnonjuggea ja ripaus chiliä kulhossa tasaiseksi ja piirakan päälle.
4) Reilusti juustoraastetta ja uuniin!
Pohja ensin yksinään, 5min @ 200°
Koko piirakka 25min @ 175°
Brunssitarjoilun osana.
***maku. ennenkaikkea. Todella kohdallaan. Kanttarellien metsähenkinen pehmeys ja halloumin pirteä suolaisuus toimivat todella osuvasti keskenään!
***mukana hento chilin potku! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti