----------------------------------------------------------------------------
:) takaisin ihaniin asioihin: ..eli uusia perunoita risoton-tyyliin.
Ai että miten fantastisen herkullinen ja tuore idea jokavuotisten alkukesän kultamukuloiden popsimiseen!Lähiaikoina on muutenkin tullut kokkailtua muutamia ideoita valitettavan suoraan köökki-ideoinnin ihanasta runsauden lähteestä, Glorian Ruoka&Viini-lehdestä. Mukaan ei ole mahtunut paljoakaan omaa ajatusta, sillä alkuperäiset visiot ovat jo olleet tuiki täydellisiä! Näistä kirjoitukset heti kun pystyn!
1) Juuriharja esille ja mulla pois mukuloista!
2) Terävällä veitsellä noin pikkurillinpään-kokoisiksi kuutioiksi..3) ..kylmään veteen sitä mukaan odottelemaan.
4) Pannu päälle ja loppumatka perinteisemmän risotto biancon tavoin
***valkkari puuttui ja kerman tilalla oli nokare cremefraichea. Kasvislientä simuloi simppeli kraanavesi.
***näillä twisteillä varmasti enemmän makua lopputulokseen. Ensikerta..?
..nestesavua, chiliketsuppia, mustapippuria, ripaus valkosipulia ja oreganoa maustamaan oliiviöljyä, jolla marinoitiin herkkusienisuikaleet. Pikainen paisto puolin ja toisin. Tarjolle risoton lisäkkeenä!
Che spettacolo..***tällaisen kylkeen muutama ruisjauhoissa pyöritetty, grillattu ahvenfile tms. valkoinen grillikala, niin annos saattaisi olla hitusen vielä ihmeellisempi?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti