..maustekombolla joka toimii kuin kokonainen orkesteri.
1) Possun kassleria, taikka muuta hieman halvempaa leikkausta, kuutioiksi ja rauhassa huoneenlämpöön ennen käsittelyä
2) Pinnalle: sinappia, suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta, yksi pieni murskattu valkosipulinkynsi, reilusti tuoretta rosmariinia ja kanelia
3) Käsityöllä mausteet palojen pintaan ja kuumalle pannulle. Pinta nopsasti ruskeaksi..
***Kehotan kokoeilemaan. :) namnamnamnmanmanamanamannam.
4) ..ja palat varrastikkuun. Samassa maustesotkussa pyöriteltyjen kotimaisten omenanpalasten kera!!
***possu ja omppu myös viihtyy samassa seurassa.
5) Varras pellille ja 150°-uuniin kuivumaan, kypsymään ja hautumaan
..ja wau. Todellinen makuELAMYSmatka. :) nam!
***tähän komboon ei lisättävää: rosmariini-valkosipuli-kaneli ja tässä, kun possua tarjolla, vielä sinappia ja omenaa. NAM
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti