Oli myös alkupala: annoskokonaisuuden salaatti-roolissa balsamico-mandariini salaattisillppua näkkärin kyydissä.
***Visiona oli oikein mehukkaan-kostea salaattikombo, kuivalla näkkärinkäntyllä -> salaatti pehmentäisi, maustaisi ja imeytyisi leipään -> lopputulemana miellyttävä, kevyt ja raikas alkupala
***..näin kävi, juu, mutta mandariini ja balsamico eivät sovi samaanaikaan lautaselle!!!!!!!
1) Itse uunikasvikset: al denteksi keitettyä ohraa, punasipuli- ja keltasipuliviipaleita, tuoreita pinaatinlehtiä, kesäkurpitsaa viipaloituna ja porkkanaa suikaleina2) Vuokaan. Mausteeksi loraus rypsiöljyä, ripaus suolaa, mustapippuria, timjamia ja hienoisesti chilihiutaleita
3) 150° ja ≈45min
***tässä uunitus oli aivan-liian-alakanttiin, ehkä puolisen tuntia. Ei riitä. Pitää olla pidempään, jotta kaikki ehtii kunnolla hautua, maustua ja muhiutua.
***tänne se loraus balsamicoa? ...taikka loraus punkkua? ..tuoreita yrttejä?
Lohifile yksinkertaisesti uunitettuna ja kasvisten kastikkeena valkosipulilla maustettua luonnonjuggea..
A tavola! :)
***kokonaisuus kyllä kohdallaan:
- sipuli ja lohi - nam
- kasvikset - hyviä maultaan, mutta liian hintsusti hautuneita. Myös aika alakanttiin maustettu. Ohrapallukat oli kyllä rehujen seassa jännä plussa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti