Lomaa on ollut ohjelmassa. Reissattu ja ravattu on sinne tänne. Viikko vielä ja sitten takaisin koulunkäyntiin, oppimiseen, pakertamiseen, arkeen, syksyisiin tunnelmiin ja ennenkaikkea......kokkailemaan!! :)
Nyt muistiin sinihomejuustolla ja mustaherukoilla täytetty kanatasku:
1) Punasipulia hienohkoiksi kuutioiksi, sinihomejuustoa muruksi ja herukoita semmoisinaan, ripaus suolaa ja pyöräytys pippuria pintaan, sekaisin ja rintafileen täytteeksi***jokin tuore yrtti vielä olisi sopinut üüber-hyvin. Timjami.. tai rosmariini.. ehkä persilija?
***Rintafileeseen "tasku" on helpointa tehdä pikkusella ja terävällä veitsellä :)
***Täyttäminen on käsityötä. Sormet on näppärimmät työkalut!
2) Tikulla tasku kiinni, pintaan chipotle-soossia ja oreganoa. Uuniin 175° ja ≈ 20-25 min
***Pintaan ois paremmin sopinut curry. Tilkka rypsiöljyä, curryjauhetta ja valkosipulijauhetta..reippaasti hieroen.
Nam. Mustaherukka & sinihomejuusto -kombo toimii..kanataskussa ainakin huippuhyvin mutta miksikäs ei jossain muualla?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti