torstai 20. lokakuuta 2011

Merihenkinen ravintolaillallinen

Perinnepaikka päätti pistää putiikin remppaan... muut raflavaihtoehdot eivät oikeen sytyttäneet: täytyy oottaa rempan valmistumista.

Illalisesta ei kuitenkaan tingitä - 
juhlapäivän siivittämänä, kilpaileva suoritus rafla-menu:lle.

--Menú--

Alkusalaatti
paahdettua maalaispatonkia, mätiä ja katkarapuja


-----8-----
Dijon-rosmariini-merilohta ja karamellisoituja kirsikkatomaatteja
Juuresrösti
Valkosipuli-aurajuustokastike


-----8-----
Mustikkainen valkosuklaakakku
WanhanAjanVanilijaa


*** :) maut olivat melkolailla paikoillaan..ensi kerralla teen kyllä annoksista kauniita&näyttäviä jos esillepanoa ja ulkonäköä on tarkoitus hifistellä.

Ei kommentteja: