sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kurkku-ananas-salsa

..tacon täytteeksi.
Purutuntumaa. Hapanta ja makeaa. Tulisuutta ja raikautta.
Ehdottoman oivallinen lisä tacopöytään!

1) Kurkkua. Ananasta. Punasipulia. Tuoretta chiliä. Kaikki kuutioiksi ja kulhoon! Sekaan puolikkaan limen mehu.
2) Muutama pyöräytys mustapippuria tuomaan vivahde maanläheistä lämpöä..

***ananas kannattaa työstää hienoksi hakkelukseksi! Näin lopputulos saa hieman yhdistävää tekijää.
3) Kourallinen tuoretta korianteria päälle.
Sekoitus ja tarjolle!

***mielenkiintoinen uusi tulokas tacon kyytiin!
***purutuntuma ja maku! herkkua!
***kurkku pysyy raikkaan napakkana. Ananas tuo pehmeää makeutta, jota limen happo tasoittaa. Chilin polte piristää.
***mukana olisi voinut olla vielä avokadoa kuutioina..? Jos vaikka sattuisi kotoa löytymään sellainen, joka ei vielä olisi ihan täysin kypsä ja pehmoinen..? :)

Ei kommentteja: