maanantai 23. heinäkuuta 2012

Grillimuistutukset!

BBQ-to-be-remembered. Munakoisonyyteistä, bataattilohkopotuista ja normi-grillipiffimarinadista muutama huomionarvoinen seikka:

***öljyyn maku -> hetkeksi "hautumaan" -> pullasudilla pintaan. ENNEN paistamista :)
***chili-mustapippuri-valkosipuli. Oliiviöljyyn ja munakoisonpintaan. Chilisen lämmintä välimerellistä tunnelmaa..
 ***Cola - upeanjännän grillimarinadin main ingredient. Worchesteria, chiliketsuppia, dijonia, valkosipulinkynsiä, suolaa, mustapippuria ja ripaus cayenneä
***mitä kauemmin aikaa marinoitumiselle, sitä taatumi succsee :)
***Esikeitettyjä bataattilohkoja: 3min kiehuvassa suolavedessä -> kylmään veteen -> vesi pois -> samaan kattilaan loraus hunajaa, hieman suolaa ja reilu ripaus curryä. Kansi päälle ja ravistus! -> grilliin, pintaan raidat. Pöytään.

Nam.

Ei kommentteja: