...eli kaiketie munkkitangot, suomenkielellä.
Tämän-hetken uusi henk.koht.favorit jäkiruoka! :) aivan yksinkertaisesti huippu-nam + jättää tilaa dippien tunnelmoinnille!
Helpommin nämä ovat ehkä ymmärrettävissä ≈ uppopaistettuina tuulihattuina
1) Taikina: 2,5dl vettä ja 100g margariinia kattilaan, ripaus suolaa mukaan ja kiehumaan. Jahka porisee..
2) 2,5dl vehnäjauhoja voimakkaasti vatkaten sekaan. Pitäisi muodostua aikalailla tasainen pallukka
3) Vielä lämpöisen taikinapallon joukkoon 3 munaa vatkaimella mukaan
4) Pursotinpussiin..
5) ..ja pötkylöiksi 170°-öljyyn. Muutama minuutti kiehutusta, until golden brown
***puristus ja saksilla palasiksi! :)
6) Isoon kulhoon sokeria+kanelia, churrot sekaan ja ravistus
Dippikulhoja pöytä täyteen ja fiilistelemään.... Mansikka, suklaa ja vanilija. .......namnamnamnamnam!!!!
***aivanAIVAN ehdottomasti kannattaa koittaa: helppoja, yksinkertaisia tehdä, ja upeita pieniä makupaloja!! :)
***itse tangoissa ei niinkän ole makua: hienoinen kanelin vivahde. Ehkä voisi koittaa vanilijatankoa vesi+margariini-kiehutuksen joukkoon?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti